kaivari1

Tänään antoi Helsinki parastaan. Vähän lunta maassa, pakkasta muutama aste ja monen tunnin auringonpaiste. Päivä siis oikeasti alkoi pitenemään, vaikka skeptinen olinkin. Kaivari on ihana muutenkin, mutta tuolla ilmalla se todella herää eloon. Paljon ihmisiä, paljon koiria ja ilmassa jo asteen verran keväinen tunnelma. Siellä teimme tänään pitkästä aikaa lenkin ja tarkoitus oli mennä lounaalle Caruselliin, koska kahvilaan saa ottaa koirankin mukaan. No paikkahan olikin miltei kuukauden joulubreikillä (anteeksi miksi?) ja lounaspaikkana toimi take away Nesteeltä.

Jos en ole muistanut mainita niin mielestäni vuoden ehdottomasti nihkein kuukausi on tammikuu, mutta jos ilma pysyisi koko kuukauden tällaisena niin lupaan olla valittamatta. Tammikuu on yleensä pitkä ja tapahtumaton ja varmaan paras aika tehdä joku pidempi reissu. Tänään ei kuitenkaan ahdistanut alkava uusi kuukausikaan. Aurinko sai aikaan ihan uutta virtaa ja paljon suunnitelmia ja lupauksiakin uudelle vuodelle. Itseasiassa odotan uutta vuotta jo innolla.

oliverkaivari

kaivari2

Jos itse voisin valita, kuusi olisi löytänyt tänään jo tiensä ulos ja joulukoristeet perässä. Tuo keväinen ilma vain vahvisti ajatusta. Voisin tuoda kuusen sisään jo vaikka kaksi viikkoa ennen joulua, mutta tapaninpäivän jälkeen luovun siitä mielellään mahdollisimman nopeasti. Enää en kuuntele joululauluja, pinnaile Happy Holidays -kansioon tai syö jouluruokaa. Minun puolestani joulu on ohi 27.12. Lupasin kuitenkin miehelleni, että kuusi voi olla paikallaan vielä muutaman päivän, mutta tämän vuoden puolella se saa häädön.

Käsien palelusta huolimatta jaksoin kantaa kameraa mukana lenkillä, koska sain todella toivotun joululahjan, nimittäin uuden 50mm/1.8 objektiivin Sonyn kameraani. Sillä saa uskomattoman kivoja kuvia, mutta vaatii vielä harjoitusta. Tosin tänään ymmärsin sen sopivan hyvin myös tällaiselle tehokkaalle ja nopeutta vaativalle kuvaajalle, joka ei jaksa aina säätää asetuksia useampaa minuuttia tai odottaa juuri sitä oikeaa hetkeä.

kaivari7 kaivari8 kaivari4

Vatsa kasvaa, mutta kaksi vanhaa takkia mahtuu vielä kiinni, hyvä niin. Uusia odotusvaatteita en enää osta, loppuaika sinnitellään niillä mitä on. Tein tehopyrähdyksen Zaran aleihin aamupäivällä nettilöydöksen jälkeen ja löysin sieltä ihan kaikkea muuta kuin ison vatsan kanssa toimivan kappaleen. Niin oli tarkoituskin. Viikolla palaan tänne vielä muistelemaan kulunutta vuotta ja tekemään niitä lupauksia suurella innolla seuraavalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s