joulukuusi

Kyllä se sieltä tuli. Ei etsimällä tai pakottamalla, vaan oikealla hetkellä. Se hetki ratkesi toissapäivänä kun istuin yksin hereillä vielä puolen yön jälkeen, pakkasin viimeisiä lahjoja, kuuntelin jouluradiota, käärin joulukarkkeja sellofaaniin ja ihailin viimein kuuseen saatuja valoja. Yksin hereillä oleminen on joskus on aika tärkeä hetki. Sen vuoksi tykkään arkiaamuinakin herätä puolta tuntia aiemmin ja vain ottaa sen oman ajan.

joulukarkit joulukarkitl

Tein ensimmäistä kertaa joulukarkkeja kahdella superhelpolla ohjeella, molemmat bongattu blogeista ja molemmat tosi hyviä. Wienernougatteja ja tuollaisia riisikuppeja. Pakkasin niitä mukaan pariin lahjaankin. Huomaan kaivavani reseptejä nykyisin suurimmaksi osaksi nimenomaan blogeista ja kirjat ovat meinanneet jäädä hyllylle. Ideoita tulee täällä vastaan niin paljon, etten ehdi kirjojen pariin. Jospa joulupukki on kuitenkin kuullut toiveeni ja saan toivomani reseptikirjan (sekin bloggaajan kirjoittama muuten) lahjaksi, lupaan aktivoitua kokkaamisesssa perinteistä kirjaa selailemalla.

oliver

 

Koira ei malttanut odottaa yhtä pakettiaan enää tähän päivään, vaan kaivoi sen kuusen alta eilen ja löysi muuten omansa.

Hyvää joulua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s