Muutamia toiveita olen asettanut jo ensi vuodelle. En ole ollut mikään aktiivinen uudenvuodenlupausten tekijä, mutta parina viime vuonna olen asettanut niin tärkeitä ja konkreettisia asioita listalle, että ne todella ovat pitäneet. Ensi vuodeksi aion tehdä saman. Lupaukset, joita teen ovat yleensä todella henkilökohtaiselle tasolle meneviä, joten harvemmin niistä ääneen puhun, mutta samalla asetan ja esitän yleensä myös toiveita vuodelle vähän kevyemmässä mielessä.
DSC03433
2016 haluaisin:
1. Päästä urheilemaan ja liikkumaan paljon. Tänä vuonna olosuhteiden pakosta olen joutunut rajoittamaan aktiiviliikkumista aivan liikaa ja odotankin kevättä tämän asian korjaantumisen suhteen todella innolla. Odotan jumppia, salia, juoksemista ja ajattelin kokeilla keväällä myös ihan uutta tuntia –Barrea.
2. Tehdä oikeita ostoksia. En ole tämän vuoden aikana tehnyt itselleni oikeastaan yhtään hutiostosta (poikkeuksena H&M:n todella huonolaatuiset äitiysvaatteet) ja sillä linjalla aion pysyä edelleen. En halua kaappiini enää huonolaatuisia vaatteita tai heikkoja materiaaleja, mielummin jätän ostamatta. Tarvitsen vaatekaapin, jossa osat sopivat toisilleen, kestävät aikaa eikä pukeutumisongelmaa liian usein tule. Oikealla tiellä jo ollaan.
3. Säästää. Tämä ei ole helpoin juttu ehkä äitiyslomalaiselle, mutta ainakin aion yrittää. Olen maailman huonoin  rahan säästäjä ja tarvitsen siihen paljon suunnittelua ja aikaa. Jonkun pienen tavoitteen aion kuitenkin vuodelle laittaa, oli se sitten säästöä pahan päivän varalle tai vaikka johonkin loppuvuoden matkaan. Tiedän kuitenkin, että taloudessamme voisimme helposti säästää esimerkiksi ruokaostoksista, mutta tähän aion palata ihan omalla postauksella vielä jossain vaiheessa.
4. Matkustaa. Tämä ei oikein toimi tuon kohdan 3 kanssa täydellisesti, mutta matkustaminen on asia, johon mielellään laitan rahaa ja kuten mainittua osa säästämisestä tulee kyllä liittymään ihan pelkästään matkustamiseen. Ideoita ensi vuodelle on, mutta mitään lukkoonlyötyä ei.  Kaikki aikanaan.

Welcome 2016

 

Tein polyvoressa listan muutamista ensi vuoden konkreettisista tarpeista (tai haaveista) tai vaikka joululahjatoiveista. Urheilu ja kauneudenhoito näyttäisi toimivan aika suuressa pääosassa tällä kertaa. CLEAN white woods ja Kiehl’s midnight recovery ovat entuudestaan tuttuja, mutta kaapista löytyy enää tyhjät pullot. Kummastakaan en haluaisi luopua. Clean on tuoksuna raikas ja luonnollinen ja midnight recovery -tehoseerumi lunastaa omalla kohdallani ainakin lupauksensa aamun pehmeämmästä, tasaisemmasta ja heleämmästä ihosta. Sitä voi käyttää yksinään tai voiteen olla, itse kaipasin välilllä myös voidetta päälle, mutta ihoni onkin aika kuiva. Iso plussa tässä tuotteessa on myös hinta, enpä ole ennen löytänyt hyvää seerumia alle 50 eurolla.

Uudet juoksulenkkarit ovat myös ostoslistalla. Kesällä kävin jo kokeilemassa Mizunon lenkkikenkiä, jotka sopivat jalkaani todella hyvin. Olen kuullut paljon kehuja merkistä, joten täytyy lähteä alkuvuodesta tarkemmin tutkimaan tarjontaa.

Yhden näistä toiveista lunastin jo itselleni joululahjaksi, koska meikkipussissani oli suuri aukko siveltimille. Oikeasti merkki oli aivan vieras, mutta Veeran kirjoituksen jälkeen päätin ottaa testiin. Kyse on siis Real Techniques -siveltimistä, joita hän blogissaan suositteli ja pienen googlailun jälkeen ei muuten ole ainoa. Enkä ole itseasiassa siveltimien suhteen kovinkaan nirso, joten povaan varmaa hyväksyntää.

4 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa 2016

 1. Ostin miehelleni lahjaksi tuota Kiehlsin seerumia ( aikana, jolloin vauva toisinaan valvotti meitä ja toisen piti käydä väsyneenä töissä…) heh, päädyimme lopulta käyttämään kumpikin sitä, on mielestäni super hyvää ja kuten totesit, hinta- laatusuhde kohdillaan!

  Tykkää

  1. Se on kyllä tosi hyvä! Ja enpä ollut ajatellutkaan, että voisin tarjota sitä miehenkin kokeiltavaksi. Hän ei ole paras nukkuja ja saattaa tarvita apua jopa minua enemmän. Olen miettinyt jo yläkertaan väliaikaisen sängyn ostoa 😉

   Tykkää

 2. Heippa! Pakko oli tulla kommentoimaan, että aivan ihana blogi sulla! 🙂 Löysin tänne vasta äskettäin ja jäin heti koukkuun, kun huomasin, että on paljon samanlaisia kiinnostuksen kohteita. Nimimerkillä rakkaudesta New Yorkiin, veneilyyn, koiriin, juoksuun, ruokaan… jne 🙂

  Tykkää

  1. Hei! Ja kiitos, kiva jos löytyy jotain mielenkiintoista 🙂 Voi Nykki ja koirat vievät kyllä helposti mukanaan ja odotan niin paljon kevättä, että pääsen taas juoksemaan ja jumppaamaan. Kuntoilu tulee varmasti olemaan tulevaisuudessa iso osa tätä blogia myös. Hyvää joulua!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s