IMG_4348

Tällä viikolla sain viivattua yli useita tehtäviä siltä loputtomalta listalta. Yhtenä esimerkkinä sain kuin sainkin kehykset uusille julisteille ostettua ja taulut seinälle asti. Tämä oli varmasti nopein tauluprojekti ikinä. Yksikin juliste on odottanut kehystystä jo kohta puolitoista vuotta kaapin perällä (vaihtaen muutossa vain kaappia). Fotografiskan verkkokaupan toimitus oli muuten todella nopea, suosittelen katsastamaan valikoiman. Erityisesti Ellitot Erwittilla on myynnissä upeita kuvia.

IMG_4388

Koti sai viikolla osansa rätistä ja imurista ja sen kunniaksi päätin jo marraskuun puolella syödä joulupuuroa. En ole ikinä syönyt ennen joulupuuroa illalliseksi, mutta hyvin se siihenkin tarkoitukseen kelpasi. Kyseessä ei ollut ihan perinteinen riisipuuro, vaan Anton & Antonilta löydetty Malmgårdin oma joulupuuro, joka on tehty ohraviljariisistä ja on itseasiassa pääsääntöisesti kai ohrapuuro. Tämä oli tosin niin uskomattoman hyvää, että säästän siitä annokset myös jouluaattoaamulle. Viikonlopun tehtävälistalla oli viimeksi myös valkoisten hyasinttien osto ja kuten huomata saattaa, niitä sain, kolme viidellä eurolla Plantagenista.

IMG_4411

Kun koti oli siisti ja miltei kaikki viimeiset työtkin hoidettu, oli aika koekäyttää Jenkki Netflix ja aloittaa alusta Gilmore Girls. Sarja, jota muuten en ole ikinä katsonut, mutta olen jostain syystä aina tiennyt, että pitäisin siitä. Opiskeluaikana useat kaverini puhuivat Lorelai Gilmoresta ja silloin jo päätin, että jossain vaiheessa aloitan tuon fanituksen itsekin. Ja noin 8 vuotta myöhemmin ollaan menossa 1. kauden neljännessä jaksossa ja täysin koukussa, mikä tunnelma ja mitkä hahmot. Tästä saattaa tulla joulukuun suurin hitti. Tosin laitoin alusta alkaen jo merkille, että sarjaa katsoessa kahvihimot nousee pilviin.

IMG_4422

Viime viikon sunnuntaista asti minua on vaivannut nuo Zaran tekonahkahousut. Yhdellä ystävälläni oli ne päällä vauvakekkereillä enkä saanut niitä pois mielestäni. Lauantaina kävimme pikaisesti keskustassa ja päätin samalla katsastaa josko ne sieltä vielä löytyisivät ja löytyihän ne. En vain tiedä oliko liian optimistista pyytää myyjältä kaupan pienintä kokoa ja painella suoraan kassalle. Hetki nimittäin saattaa mennä, että saan oikeasti laitettua housut jalkaani. Kotiin tultuani varmuuden vuoksi testasin ne ja meniväthän ne jalkaan, kiinni tosin ei. Siinäpä tavoitetta keväälle kerrakseen. Koska ilokseni ymmärsin, että hirveän pitkään en enää äitiysvaatteissa joudu kulkemaan, tilasin itselleni myös joululahjan Anine Bingin salesta. Olen haaveillut ostosta jo kohta vuoden ja nyt se löytyi oikean kokoisena hyvään alennettuun hintaan. Ja eilen siitä ainakin sai vielä lisäaleakin 20%. Taidan kääriä sen joulupakettiin ja yllättyä aattona, koska ei se ennen sitä päälle mahtuisikaan. Anine Bingillä on upea tyyli ja tykkään hänen mallistoistaan todella paljon. Tämäkin mekko on haavelistallani ensi kesäksi. Ehkä joulun jälkeen tulee uusi sale. Olen muuten linkittänyt hänen bloginsakin tuohon sivupalkkiin. Kivaa luettavaa.

IMG_4441

En tiedä kuvittelenko vain vai jätimmekö loppujen lopuksi sittenkin hankinnat vauvalle aika viime tippaan. Vieläkin on muutama juttu ostoslistalla. Olettaisin kuitenkin, että tärkeimmät on hankittuna, ehkä. Voi kunpa olisi joku, joka kertoisi ne ehdottomat must-tarpeet, jotta voisin tarkistaa vielä mitä puuttuu. Vaunut saimme kuitenkin viimein haettua lauantaina ja turvaistuin tuli samassa paketissa. Koetestaajakin totesi ostoksen ihan onnistuneeksi. Olen muuten välillä opettanut tuota pientä kaveria poseeraamaan kuvissa ja siitä hyvästä antanut hänelle jonkun herkkupalan. En vain tajunnut silloin, että olngelmaksi saattaa koitua se, että nyt hän aikamoisella kiireellä suhaa yhä useampien kuvien keskelle (esim. edellinen nahkahousukuva). Mitäpä se nyt sitten haittaakaan.

Kivaa alkavaa viikkoa! Tällä viikolla ehdin varmasti tännekin enemmän ja useammin.

2 kommenttia artikkeliin ”Viikko instagramissa

    1. Joo housut on superkivat. Ja kiva, että on jotain uutta ja freesiä odottamassa kunhan ”omat” vaatteet mahtuu taas päälle. Uskoinkin, että tykkäät Anine Bingistä! Simppeleitä juttuja pienillä tvisteillä.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s