babyshower

Erilaisten juhlien järjestäminen on kivaa. Voisin käyttää suunnitteluun tunteja tai jopa päiviä selaillen lehtiä ja pinterestiä ja vain etsiä inspiraatiota. Sen verran visuaalinen ihminen olen, että ruuatkin maistuvat mielestäni aina paremmilta mitä kauniimmin ne on laitettu esille. Olen myös todella tyytyväinen aina, jos löydän jonkun ilmaisen/todella edullisen keinon toteuttaa jotakin erityistä. Rakastan kaikkia DIY-projekteja, mutta olen valitettavan kehno toteuttamaan ne yhtä kauniina kuin kuvissa. Toisaalta olen myös valmis käyttämään aina vähän extrarahaakin kauniiden esillepanojen tekoon.

babyshower3

Viime sunnuntaina saavuin kuitenkin valmiille juhlille ja valmiin brunssipöydän ääreen. Ystäväni olivat järjestäneet vaaleanpunaisen babyshower-brunssin Töölöön. Tarjolla oli herkkuja, hyvää seuraa, hauskoja juttuja ja tärkimpänä rento sunnuntai-iltapäivä ilman aikataulua, kiirettä tai stressiä.

babyshower2

Tuo pilttipurkkeihin tehty marjasmoothie ja vadelmalla kruunatut kuppikakut olivat niin uskomattoman kauniita, että tuollaisella brunssilla istusin mielellään vaikka joka sunnuntai. Tarjolla oli lisäksi salaattia, piirakkaa, kakkuja, karkkeja, hedelmiä ja tietysti sampanjaa. Mielestäni vauvakutsuilla saa ja pitää juoda sampanjaa, vaikka juhlittava ei siitä voikaan nauttia. Ja onneksi siskoni oli muistanut tämän joskus ääneen sanoneeni. Sampanja oli luonnollisesti myös vaaleanpunaista.

Eilen juuri tulevaa lastenhuonetta järjestellessä totesin vaatelipastoa tuijottaen, että ei (ilmeisesti) tulevaa neitiä tulla kovinkaan pinkiksi vauvana pukemaan. Aika neutraaleilla väreillä mennään ja niin olin alunperin asian ajatellutkin. Toki olemme saaneet lahjaksi jotain punaista, enkä niitä tietenkään kaappiin pölyttymään jätä. Mutta itse pidän neutraaleista väreistä ja tuntuisi oudolta pukea vauvaakaan mihinkään kovin räikeisiin kuoseihin/väreihin. Katsotaan miten tilanne muuttuu vai muuttuuko ollenkaan. Brunssi oli kuitenkin mielestäni ihana kaikessa pinkissä loistossaan ja sopi tilanteeseen erinomaisesti ja ei kai vauvakutsuja edes voi järjestää ilman ”it’s a girl” palloa. Nyt se koristaa lastenhuonetta pinkkinä yksityiskohtana. Jos tulokas on poika, matkin Phoebea ja lisään väliin vain ”not”.

IMG_4340               babyshower8

Mukaan sain tuon söpön pienen vaippakakun. Kaikki oheistarvikkeet olivat ihan sattumalta vielä omalta ostoslistaltani, jotka sain nyt viimein viivata yli. Mahtavaa. Erityisen maininnan antaisin noille tähtikoristelluille ruotsalaisille harsoliinoille ja luonnollisesti kakun keskeltä löytyvälle rosésampanjalle, joka jää odottamaan sopivaa ensi vuoden hetkeä. Kiitos vielä kivasta sunnuntaista!

Muuten en ole pimeydestä kärsivää tyyppiä, mutta kuvaamisen se tekee uskomattoman haastavaksi. Tunnit ovat päivässä aika rajallisia, jolloin kuvista oikeasti saisi helposti hyviä ja silloin on harvemmin muuten mitkään kuvaukselliset olosuhteet. Ei auta kuin investoida hyviin kuvankäsittelyohjelmiin.

2 kommenttia artikkeliin ”Pinkillä brunssilla

  1. Miten ihanan näköinen brunssi! 🙂 (Ja mahtava Frendit-viittaus, hihi!)

    Piti tulla erikseen kiittämään hyvästä brunssivinkistä; kävimme tänään Tintin kanssa La Torrefazionessa ja se oli aivan IHANA!

    Tykkää

  2. Herkullisia oli tarjottavat kieltämättä 🙂 La Torrefazione on tosi hyvä. Hitsit, alkoipa itsellänikin nyt houkuttaa mennä taas sinne pitkästä aikaa. Näin lomalaisena olisi sen varran aikaakin, että ehkäpä käyn jonkun arkiaamiaisen siellä nautiskelemassa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s