IMG_4296

Viikolla tuli lenkkeiltyä paljon. Onnistuin jostain syystä useimmiten lähtemään koiran kanssa ulos jossain sadekuurojen välissä, ihan vahingossa siis. Ja hyvä niin, koska tämä pieni terrieri ei lenkkeile sateella, on liian hienohelma. Toisaalta ihan hyvä niin. En kuitenkaan sateesta ahdistu, on marraskuussa ennenkin satanut ja sataa varmasti tästä eteenpäinkin. Alkuviikosta ehdin päivälenkille töiden jälkeen vielä valoisalla ja aika hienoa auringonlaskua pääsin samalla ihailemaan. Tosin en kyllä muista, että se aurionko olisi päivällä kuitenkaan missään vaiheessa paistanut.

IMG_4304

Ostin Plantagenista tuon amarylliksen reilu kolme viikkoa sitten ja se alkoi kukkimaan vasta viime viikolla. Olin jo täysin luovuttanut sen kanssa ja varma siitä, että kukka katkeaa varresta ennen kuin mitään valkoista latvasta pilkistää. Väärässä olin. Nyt se kukkii täydessä loistossaan eikä näytä minkäänlaisia nuupahtamisen merkkejä. Olen todella huono kukkien kasvattaja ja yleensä kaikki kuolee ja kärsii. Sen takia ostan kukat yleensä parhaista tarjouksista, koska ilman niitäkään en voi elää. Voisikohan se huonovointisuus johtua nimenomaan siitä, että omistan sitten vain jotain sekundayksilöitä. Tämä ei onneksi ollut yksi niistä. Amaryllis näytti sopivasti ensimmäiset kukkansa samana päivänä kun lomani alkoi.

IMG_4317

Olin varma, että lakon vuoksi Glorian ruuan ja viinin uutta numeroakaan ei jaeta oikealla viikolla. Olin onneksi väärässä, perjantaina se oli tipahtanut postilaatikkoon. En ole ehtinyt vielä lehden kimppuun ollenkaan, mutta ehdin jo vähän innostua kookosmaitoon tehdystä porkkanalaatikosta. Sitä on oltava joulupöydässä.

IMG_4323

Juhlin loppuviikosta myös ensimmisiä pikkujouluja, varsin hillitysti kyllä. Olin kuvitellut selviäväni loppuvuoden ilman äitiysvaatteiden lisähankintaa, mutta ei valitettavasti onnistunut. Löysin onneksi tuollaiset nahkajäljitelmä-housut, jotka ovat tosi hyvän näköiset, mutta vähän epämukavat päällä. En ole ennenkään perustanut hankintojani liialle käytännöllisydelle, joten nämä sopii siihen linjaan oikein mainiosti. Pakko muuten todeta tähän, että HM:n äitiysvaatteita en voi suositella tästä eteenpäin kenellekään. Laatu on tosi kehno, saumat ratkeilevat ja värit haalistuvat aivan liian helposti. Nämä housut ovat merkiltä love2wait ja ihan tuon merkin takia kyllä meinasin jo perua ostokseni. Mangon talvitakki on ollut pelastus reilun kokonsa ja vyökiinnityksen johdosta. Uskon kyllä hittiyden jatkuvat oman kropan palauduttuakin.

IMG_4332

Lauantaiaamun vohveliaamiaisesta puhuttiinkin jo. Hyvältä näyttää edelleen.

IMG_4340

Rakkaat ystäväni järjestivät eilen ihanat vauvakutsut täynnä herkkuja, lahjoja ja hyvää fiilistä. Olen ilmeisen tunnettu kaveripiirissäni siitä, että yleensä olen mukana kaiken tällaisen järjestämisessä ja ajatus valmiille apajille istahtamisesta tuntuu valehtelematta hieman vaikealta. Iltapäivä oli kuitenkin rento ja lämminhenkinen hauskoilla jutuilla höystettynä eli juuri sellainen kuin sen pitikin olla. Eikä visuaalisuudesta oltu säästelty. Ystävät siis todella tuntevat minut ja tarpeeni. Ihana iltapäivä ja brunssi.

2 kommenttia artikkeliin ”Viikko instagramissa

  1. Kiitos, ilma oli aika hieno kyllä! Ja onhan tuossa joku tehokas filtterikin päällä 😀 Tiedätkö, en ole ehtinyt vieläkään lukemaan lehteä. Alkuviikko menee vielä ihan hulinoissa, mutta enköhän loppuviikosta pääse kunnolla sen kimppuun. Iso kasa lehtiä odottaisi lukijaa muutenkin ja jossain lomahöyryissä tilasin myös Glorian kodin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s