Sisustus ”uudessa” kodissa etenee pyrähdyksittäin. Viimeksi todellisia muutoksia ja edistysaskeleita tapahtui heinäkuun lopussa ja lokakuun lopussa alkoi ennustettavasti uusi aalto. Saimme viimein verhotankoja makuuhuoneisiin, mikro tulee viikonloppuna (kyllä olemme eläneet ilman mikroa toukokuusta lähtien ja ihan hyvin on pärjätty), sisustusjulisteita on tilattu erilaisia kollaaseja varten, kuvia on teetetty ja yhdelle vanhalle perintölipastollekin saimme viimein kuljetuksen pohjoisesta etelään.

Muutamia juttuja kaipaisin kuitenkin vielä loppuvuodelle.

champagne11. & 2. Julisteita kehyksissä keittiön tauluhyllyille, sampanjaa ja mutakakkua.

3. Säilytysratkaisu koruille

4. Kattovalaisin makuuhuoneeseen

5. Ilmoitustaulu työhuoneeseen

6. Sisustustyyny lastenhuoneeseen oikealla kirjaimella (nyt siis saa muitakin kuin b:n)

Olen sisustajana välillä ailahtelevainen. Tavarat vaihtelevat paikkaa fiiliksen mukaan ja esimerkiksi joulukoristeita siirtelen viikottain purkista/pöydästä toiseen ja muuttelen valojen paikkoja. Tämä on minulle ainoa oikea tapa löytää se juuri oikea tunnelma. Kameralla ideoiden ikuistaminen auttaa myös. Työhuone vaihtoi hiljattain alakerrasta yläkertaan (ihan olosuhteiden pakosta tosin) ja tuntuu nyt olevan oikeassa paikassa. Keittiön sisustuksen viimeistelyssä noiden sisustusjulisteleiden lisäksi toimivat myös hedelmät, yrtit ja esimerkiksi karkit (erityisesti vaahtokarkit) tosi hyvin. Omenat jouluna on hyvä vaihtoehto. Olen ostanut usein sitruunoita ja limejä ihan vain koristamaan jotain lasipurkkia. Sitten onkin pitänyt käyttää mielikuvitusta, että nuo kaikki sitrushedelmät on saatu kulumaan. Aamun aloituksena sitruunavesi on ainakin hyvä idea ja ilmeisen terveellinenkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s