IMG_4164

Heti alkuviikosta tilaamani kirja saapui ja hieman jo selailin tuota suuren suosion saavuttanutta opasta. Kunhan olen viimeistellyt tällä hetkellä yöpöydällä majailevan kirjan, tartun tähän. Alkutunnustelun jälkeen oikein hyvältä vaikuttaa. Toivon erityisen nopeaa muutosta vaatekaappeihin, sisävaraston järjestykseen ja lehti/paperipinojen seilaamiseen pöydältä toiselle.

IMG_4193

Enpä muista koska olisin känyt viikolla viimeksi leffassa. Viime viikolla olin! Ehdoton ykkösvalinta tällä hetkellä olisi ollut Straight outta compton, mutta ainoa esitysaika päivälle oli vasta yhdeksän jälkeen, joten pohdin, että yli kahden tunnin elokuvalle alkamisaika on turhan myöhäinen. Valitsimme uuden Bondin. Ei ollut huono sekään. Ja koska jo keskustassa olimme, en voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväksi joulufiilistelyjen suhteen. Hain Starbucksista joulukahvia ja Herkusta inspiraatiota kattauksiin Ruotsista.

IMG_4199

Järjestelin hieman uuden tulokkaan huonetta viikonloppuna ja kuvasinpa nuo ihanat jo mainitut villavaatteet tänne blogiinkin.

IMG_4213

Lauantain päiväkahvilla kotona filistelin joulua vielä vähän lisää ja söin kahvin kanssa Lauran blogista bongaamiani piparkakkuja tuorejuustolla ja karpaloilla, nauttien ne tietysti sen Starbucksin joulukahvin kanssa. Lauantaina ei ollut mitään pakollisia tehtäviä tai suunnitelmia ja hyvä niin, tuli tarpeeseen. Noita piparkakkuja kehoitan ehdottomasti testaamaan, aion tarjota niitä jouluun asti kaikille vieraille. Tosi hyviä ja niin helppo tarjoilu toteuttaa. Laitoin niitä tarjolle eilen isänpäivänäkin. Ostin valmiit piparit, päälle laitoin maustamatonta Philadelphia tuorejuustoa ja karpaloita.

IMG_4227

Pitkästä aikaa olin oman isänikin kanssa samassa kaupungissa isänpäivänä. Tiedossa oli siis kahdet juhlat samalle päivälle. Olin mielessäni pohtinyt säästäväni tuon sampanjan tammikuulle, kun voin sitä itsekin levollisin mielin kokonaisen lasillisen (tai kaksi) ottaa. Mutta miksi ihmeessä? Varmasti voin sen verran tammikuussa tuhlata, että ostan uuden. Juhlapäivän kunniaksi nyt vain kuuluu avata sampanja. Ja oikeasti siihen ei tarvita edes juhlaa, hyvä fiiliskin on jo tarpeeksi pätevä syy. Joko olen maininnut, että jos pitäisi yksi alkoholijuoma loppuelämäksi valita, olisi se ehdottomasti sampanja. Uskon, että aika moni on kanssani samaa mieltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s