villavaatteita5 kopioKoska omia vaatevalintoja ei tällä hetkellä paljoakaan huvita pohtia, niin katsellaan vielä pieni hetki näitä pienempiä. Miksikään vauva-/äitipalstaksi tämä blogi ei ikinä muutu/tähtää, mutta aika vaikeaa olisi pitää näitä ihania kauniita vaatteita täältä poiskaan. Vauvanhoitovinkkejä täältä ei tipu, mutta ehkä mahdollisesti sisustus-, vaate- ja  tarvikevinkkejä saattaakiin tupsahdella mukaan, jos löydän jotain superkivaa. Ja nyt löysin tai siis sain, äitini neulomia upeita pieniä villavaatteita.

villavaatteita2 kopioItse en osaa neuloa. Tai no osaan ihan perusjuttuja, mutta se on uskomattoman hidasta eikä viitseliäisyys ikinä riittäisi tällaisiin. Lopputulos näyttäisi, no aika hirveältä todennäköisesti. En valehtele kun kerron, että neljännellä luokalla aloitetut tossut ovat vieläkin kesken ja äitini kutoi toisen koulutehtävänä olleen villasukan kotona joululomalla kun olin 12. Olin jo silloin pyytänyt niihin lisäaikaa. Siitä lähtien alamäki on vain jatkunut.

villavaatteita 4 kopioUsein kun selailen netissä erilaisia dyi -projekteja, innostun tosi helposti kokeilemaan juttuja itsekin. Lähinnä ne kyllä yleensä liittyvät kattaukseen tai jouluun. Viimeksi tulostelin eläinkuvioilla varustettuja pakettikortteja netistä muuten yksivärisiin lahjapapereihin. Niistä lisää myöhemmin. Mutta neulominen, se ei herätä minkäänlaisia innostuksen kiljahduksia. Olen todennäköisesti liian kärsimätön ja suurpiirteinen. Haluan myös, että tällaiset itsetehdyt projektit valmistuvat aika nopeasti. Eli onneksi on äiti, joka jaksaa ja vieläpä nauttii tästä puuhasta. Jossain välissä hän ehtii myös neuloa pipoja synnytyssairaaloille ja puseroita lapsille kehitysmaihin. Joillekin kutominen on ilmeisesti terapeuttista. Omia terapiatuokioitani ovat aikakausilehdet ja pinterest ja uskokaa tai älkää yksin ruokakaupassa käyminen. Silloin ei ole mitään aikapainetta, aterioita ehtii pohdiskella ja ruoka-aineita etsiä ajan kanssa. Kiireessä ruokakauppareissut yksin ovat tosin aika kaukana terapiasta.

villavaatteita3 kopio villavaatteita6

Kaikkiin näihin ihaniin pieniin villatakkeihin löytyy myös sopivat housut ja villasukkia on kasa lisää. Eiköhän talvivauvalla ole näille ruhtinaallisesti käyttöä. Värit ja napit vaatteille olen saanut itse päättää, joten aika neutraalilla linjalla mennään. Pipoihinkin lisättiin toiveestani jälkikäteen tupsut. Ollaanpas me onnekkaita. En itsekään käytä talvisin tupsuttomia pipoja.

Ja mitä omiin vaatevalintoihin tulee, niin en malta odottaa, että pääsen eroon äitiyshousuista ja saan jossain vaiheessa jotain omaa taas päälleni. Juuri nyt aika tuntuu todella pitkältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s