aurinkoa

Paras reissu

Niitä oli kokonaiset yksi, sinne Turkuun. Mutta reissu oli tosi kiva ja odotettu.

lokakuun parhaat

Paras ravintola

Tämäkin sija taitaa mennä sinne Turkuun. Sergio’s oli tosi hyvä, mutkaton ja maistuva. Menisin sinne uudelleenkin, sen luulisi jo kertovan tarpeeksi. Ravintola ei kuitenkaan ollut tunnelmallisimmasta päästä, koska valot olivat aika kirkkaat ja kovat.

lokakuun parhaat1

Paras ostos

Sanoisin, että joko Balmuirin kangasservetit tai tuo ihana pieni mekko. Käyn edelleen välillä hipelöimässä sitä kaapissa.

mekko

lokakuun parhaat 4

Paras kirja

Pamela Druckemanin Kuinka kasvattaa bebe. Se on hauska ja viihdyttävä, mutta silti täynnä asiaa. Valitettavan hitaasti olen sitä vain lukenut, koska illalla sänkyyn mennessä kolmen sivun jälkeen olen ollut pitkään jo ihan nukahtamispisteessä. Yhtään ainoaa muuta lapsenkasvatusopasta/lehteä en ajatellut tähän talouteen hankkia. Ne eivät vain ole minua varten. Mutta kenellä nyt ei kiinnostaisi ranskalaisten äitien luonnostaan syntyvät metodit, jossa lapset nukkuvat yönsä kiltisti kolme kuukautisena ja istuvat ravintolapöydässä syömässä kärsivällisesti alkupalojaan. Ovatko odotukset lasta kohtaan jo liian korkealla?

bebelokakuu bebelokakuu1

Paras vaate

Raitapaidat, äitiys sellaiset. Pukeutuminen on nyt kaksi kuukautta näyttänyt aivan samalta, musta tai raitainen t-paita, villatakki ja mustat pillifarkut. Näillä taidan mennä ihan loppuun asti. Pari juhlavampaa tilaisuutta on tiedossa vielä ennen, joten sillä silmällä olen yrittänyt metsästää jotain mekkoa, josta voisi olla iloa myös raskauden jälkeen. Äitiysvaatteiden ostaminen tuntuu niin turhalta. Zarassa oli tarjolla aika kivoja paitoja, joista voisi olla iloa myöhemminkin. Pitää tehdä sinne uusi visiitti pian.

lokakuun parhaat 5

Paras ruoka

Jos tähän voi vastata joulumysli, sanon sen. Ja hyvänä kakkosena tulee se ihana kurpitsapuuro, jota en harmikseni koskaan tehnyt uudelleen. Vielä kai ehtii.

lokakuun parhaat6

Paras hankinta kotiin

Verhotangot makuuhuoneisiin viimein, ehdottomasti.

Paras diy

Villavaatteet, jotka äitini on kuukauden aikana tehnyt. Miten toivoisinkaan, että itselläni riittäisi taito ja viitseliäisyys tuohon, mutta ei, ei varmaan koskaan. Oikeasti minulla on kesken vielä alakoulussa tehtyjä käsitöitäkin. Onneksi äiti kutoo. Ihan nolottaa myöntää, että pyysin valmiisiin pipoihin vielä tupsut ja nehän tuli.  Näiden lisäksi on takkeja ja housuja vino pino.

pipot

Muut kuukauden parhaat jutut

Kurpitsat, kynttilät ja tämä sää. Koko kuukauden on aurinko paistanut ja suurimman osan ajasta on ollut vieläpä tosi lämmin. Ja tuntuu vain jatkuvan uuden kuukauden puolellakin, jee.

lokakuun parhaat7 lokakuun parhaat3

2 kommenttia artikkeliin ”Lokakuun suosikit

    1. Itseasiassa se oli minunkin lukulistalla jo kauan ennen kuin tiesin mitään lapsen tulosta tai edes tiesin lasta haluavani. Ja todella suosittelen tätä ihan kaikille, lasta tai ei.
      Joo tuo Donna Tartin kirja on ollut myös pitkään lukulistalla, odottaa vielä vuoroaan. Rehellisesti sanoen lukulistalla on vino pino kirjoja odottamassa. Seuraavaksi taidan ottaa kuitenkin käsittelyyn KonMarin ja siirtyä sitten vasta fiktioon 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s