IMG_4123Tunnit tällä viikolla ovat kadonneet jonnekin. Jokainen päivä on loppunut ihan kesken ja olisin toivonut lisää tunteja jokaiseen vuorokauteen. En ole oikeastaan ehtinyt tehdä mitään suunniteltua. Olen ollut koko ajan jossain muualla kuin kotona. Ja joo, ei todella oltu lomalla. Torstain tbt mahdollisti kuitenkin paluun tähän hyvään kuumaan hetkeen Miamin auringon alla. Kesän odotettu loma oli juuri sellainen kuin oli suunniteltukin.

IMG_4135Aika nopesti siis hypättiinkin jo perjantaihin ja päätin, että miksi ihmeessä en voisi aloittaa viikon viimeistä työpäivää suklaakahvilla. Yleensä säästelen spesiaalikahvit viikonlopulle, mutta päätin, että loppuvuonna perjantaiaamu lasketaan kuuluvaksi jo viikonloppuun. Voin sanoa, että kyllä se aamu ja työpäivä näin alkoi asteen verran paremmin.

IMG_4140Perjantaina tein myös sen toivotun retken Plantageniin ja ostin vähän havupuita, lisää kynttilöitä ja amarylliksen. Ettei tämä elämä nyt ihan jouluiseksi vielä menisi niin kompensoin kuitenkin illallisella ja kaivoin reseptin vanhasta elokuun Glorian ruuasta ja viinistä. Rapuhodarit olivat itseasiassa tosi hyviä, vaikka jotain reseptistä laiskuuden ja sen ajanpuutteen vuoksi jätinkin pois. Hyvin sopi juuri perjantai-iltaan.

IMG_4146 IMG_4152Joulumyslistä puhuttiinkin jo. Se oli vielä tänäkin aamuna uskomattoman hyvää. Itseasiassa ehkä paras satsi, mitä olen koskaan tehnyt. Mausteita oli juuri sopivasti. Illallakin vielä kun uunin avasi, leijaili sieltä aikamoisen herkullinen tuoksu koko keittiöön.

Kaksi kertaa vuodessa suunnistamme myös hautausmaalle, lokakuun viimeisenä ja jouluaattona. Aika harvoin kuitenkaan illalla pimeällä. Koska tämän viikon teema oli kellon perässä juokseminen niin emmehän me ennen iltaa sinne tänä vuonna ehtineet. Mutta olipa muuten tunnelmallista ja kaunista. Taidan mennä toistekin vasta illalla.

IMG_4161Nyt on uusi sänkykin testattu. Hyvin toimi ja keinui, peittokin lämmitti mukavasti. Se on enää kankaiden pesua ja loppukokoamista vailla. Loistava second hand -löytö sanon minä ja koirakin.

Pakko todeta vielä, että kävimme lauantaina isommalla kaveriporukalla myös Halloween-brunssilla paljon kehutussa Min Krogissa Kirkkonummella. En tiedä oliko meillä huono tuuri vai enkö ymmärtänyt paikan konseptia, mutta en tiedä haluanko mennä sinne enää ikinä uudestaan. Kukaan ei ottanut meitä vastaan, pöydät eivät olleet valmiina, kukaan ei tullut kysymään josko haluaisimme jotain muuta juotavaa kuin mehua, kukaan ei oikeastaan ylipäätänsä noteerannut meitä millään tavalla. Olimme kuitenkin liikenteessä 9 aikuisen ja 5 lapsen voimin (ehkä sen takia kukaan ei halunnut mitään sanoakaan :D). Pisteenä i:n päällä oli WC, joka oli uskomattoman likainen. Tämä olisi kuulunut viikkoon instagramissa, jos olisin halunnut jotain kuvata. Ei sitten tullut sellaista oloa missään vaiheessa. Toivottavasti päivä oli täysin poikkeuksellinen ja kyse oli vaikka sitten henkilökuntopulasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s