avokado2

Viime viikon ja koko loppukesän suosikkivälipala taisi olla karjalanpiirakka avokadolla. Luin kesällä, että Helsingissä kurvailee karjalanpiirakoita myyvä ruokapyörä hittituotteenaan juuri tämä kyseinen avokadopiirakka. Koska en missään vaiheessa päässyt selvittämään, miten tuon ruokapyörän voi helpoiten metsästää, päätin maistaa niitä kotona. Ja tuo yhdistelmähän on ihan huippu. Laitan piirakan päälle siis vain avokadoa, merisuolaa ja mustapippuria. Avokadossa on niin paljon rasvoja, että ei se kaipaa edes voita. Jostain syystä muuten alkuraskauden pahoinvoinnissa karjalanpiirakka oli ainoa ruoka mitä pystyin välillä syömään, silloin tosin Oltermannilla. Aika näköjään onneksi on kullannut nekin muistot, koska edelleen se karjanlanpiirakka maistuu oikein hyvin. Tällä kertaa onneksi ihan keittiönpöydän ääressä suhteellisen siistissä kodissa.

karjalanpiirakka

Siisteys ja järjestely on muutenkin saanut ihan uusia ulottuvuuksia omassa päässäni viimeisen viikon aikana. Tuntuu, että kaikesta turhasta ja tarpeettomasta on päästävä pikaisesti eroon ja muuton jälkeen vielä vaiheessa olevat huoneet tulee saada valmiiksi tauluja, kuvia ja verhoja myöten. Joku joskus ”pelottelikin”, että raskauden puolenvälin jälkeen alkaa jonkinlainen ”järjestelyvaihe” elämässä, jolloin kaiken pitäisi tapahtua heti nyt. Tunnistan ennusteen.

ps4omenaa

Tilasin jossain järjestelyhuuruissa myös paljon puhutun KonMarin. Suhtaudun siihen toistaiseksi vielä kuulopuheiden perusteella aika kriittisestikin, mutta mielenkiinnolla luen ja teen omat päätelmät. Ehkäpä tällainen ”kunhan paikat ovat päällisin puolin järjestyksessä” -ihminen voi siitä oikeasti jotain hyötyäkin? Kaapit voisivat ainakin saada jonkinlaisen tehoiskun. Pinterestistä löytyi pika-apu siihen asti kunnes kirja saapuu. Kymppiin en tosin usko yhtään, koska se pölyn kertyminen sängyn alle keskeytti tuon ainakin meillä aikoinaan. Numerot 4,5 ja 12 ovat ne joihin todella aion tästä lähtien kiinnittää huomiota ja olen aloittanutkin jo pikkuhiljaa. Kaikkien lastentarvikkeiden hankkimisen keskellä olen todella joutunut pohtimaan kulutuksen määrää ja järkevyyttä. Listani tarpeista vielä kaksi kuukautta sitten oli paljon pidempi kuin nykyinen lista, jonka kanssa ainakin toistaiseksi aiomme elää. Kai terveellä maalaisjärjellä hankintojen kanssa pääsee jo pitkälle. Visuaalisuudesta en tosin aio tinkiä tässäkään kohdassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s