IMG_3958

Viime viikon itseasiassa lopetin näihin tunnelmiin, kun pyörähdin siellä Fafa’sissa vaunuostoksien lomassa ja bongasin Robalta kivan pienen kukkakaupan. Kauppiaat olivat nähneet vähän vaivaa ja tehneet edustastakin todella houkuttelevan, melkein teki mieli mennä sisälle! Muinoin opiskeluaikana katu toimitti ainoastaan baarikadun virkaa elämässäni, joten nykyään aina ihmeissäni bongailen siellä uusia pikkukauppoja ja voivottelen hävinneiden baarien perään.

IMG_3969 IMG_3993

Aamut olivat jo aika kylmiä. Pipot, kaulaliinat, villatakit ja jopa toppatakit olivat jo ihan jokapäiväisessä käytössä. Silti aamulenkki on ehdottomasti se paras lenkki. Heräävä naapurusto, puiden takaa vilkkuva aurinko, tyyni meri ja happirikas ilma antavat hyvän alun päivälle. Lenkin jälkeen onkin aina yhtä kiva fiilis tulla keittämään kotiin kahvia.

IMG_3990

Tilasin tulevalle neidille ensimmäisen juhlavaatteen ja eipä mennyt nettiostos pieleen. Mekko on aivan ihana, myös aivan liian kallis siihen nähden, että se mahtuu päälle ehkä maksimissaan kolme kuukautta. No jääpä ainakin kiva muisto ensimmäisestä mekosta. Mekko on Petit-Bateau:n. Olen vielä hieman noviisi minkään lastenvaatemerkkien suhteen, mutta tuolla näytti olevan todella paljon kaikkea yhtä somaa. Nyt haaveilen, että sen yhden kerran kun mekolle ehkä ehtii tulla käyttöä voisin yhdistää sen näihin.

IMG_4005 IMG_4014

Tätä viikkoa ei yhtään huonontanut se, että se sattui olemaan myös syyslomaviikko. Lomailen torstaista maanantaihin. Onnekkaasti siis vielä huomisenkin. Sen kunniaksi lähdimme pienelle yhden yön kaupunkipyrähdykselle perjantaina Turkuun. Kaksi päivää tuntui itseasiassa paljon pidemmältä ajalta (hyvässä mielessä tietysti :)). Pidän Turusta, kompakti ja kauniskin kaupunki, jossa on paljon hyviä ravintoloita ja kivan rento meininki. Palaan Turkuun vielä alkuviikosta täälläkin.

IMG_4019

Kuvassa näkyvä kahvipannu teki muuten koko eilisestä päivästä todella hyvän. Yleensä ne ovat muutenkin ne pienet, kivat jutut joiden takia huonokin päivä muuttuu helposti hyväksi. Eilen sitä pientä kivaa edusti ehdottomasti kahvi. Pidän hotelliaamiaisista ja istunkin siellä helposti yli tunnin. En tarvitse välttämättä edes seuraa. Ja aamiaisen kruunaa ehdottomasti se, että saan tuoreena keitetyn kahvin pannussa pöytääni. Tällä kertaa tuo juuri keitetty kahvi oli vielä todella hyvää. Mikään ei pilaa aamiaistunnelmaa niin hyvin, kuin kitkerältä maistuva konekahvi, joka jää maidon lisäämisen jälkeenkin vielä ruman ruskeaksi. Jos näin olisi työpaikalla, joisin varmasti paljon vähemmän kahvia.

IMG_4033

Tänään olen toipunut Turun retkestä, ulkoillut ja teimmepä pikavisiitin Ikeaankin. Muutosta lähtien kodista ovat puuttuneet verhotangot ja nyt tuli se hetki, että ne pitää saada paikalleen. Toistaiseksi kyllä vasta alakertaan, koska yläkerran ikkunat eivät niitä välttämättä edes kaipaa, se jää nähtäväksi. Ostinpa samalla myös lisää kehyksiä, koska viimein viime viikolla aloitin ikuisuusprojektilta tuntuvan kuvaseinän kasaamisen makuuhuoneeseen. Tai siis teetätin kuvat ja laitoin ne kehyksiin. Nyt ne pitäisi saada nostettua vielä seinälle. Jospa vielä tänä iltana ryhdistäydyn sen suhteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s