Kun naapurimaan tuore prinssi Nicolas kastettiin viikonloppuna, vaikutuin erityisesti Sofian asuvalinnasta. Siinä toimii kaikki, upea mekko, tyttömäisen huolettomat laineet ja upea iso rusetti kruunaa vielä lopputuloksen. Mekko oli todella ajankohtainen väriltään, malliltaan ja kaulukseltaan ja kuvittelin, että joku kopio olisi helposti löydettävissä nettikaupoista. Mitään tarpeeksi hyvää en kuitenkaan vielä bongannut. Olisin surutta kopioinut asun. Cucci jää nimittäin omalta osaltani haaveeksi. Ehkäpä saman tunnelman voisi luoda myös erillisellä silkkipaidalla ja hameella kunhan löytyy tarpeeksi iso rusetti. Ja erityisen söpöyslisän asuun toi vielä eilinen uutinen mekon piilottelevan sisäänsä jo pienen vauvamahan. Tiedossa onkin vilkas vauvakevät Ruotsissa.

Suunnittelinpa samalla vauva- ja ristisäishuumassa pitkästä aikaa Polyvoressa pari asua, jotka mielellään itse pukisin ristiäisiin.

Outfit for a christening party

Outfit for a christening party by ellenree

Ehkäpä valitsisin oikean puoleisen asun pienen tytön kemuihin kun taas vasen olisi valintani poikavauvan juhliin. Olen pohtinyt tuon DVF:n kietaisumekon hankintaa jo yli vuoden ja ristiäiset olisikin hyvä syy sen ostolle. Pitsinen näytti vieläpä olevan alessa parissakin nettikaupassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s