Aloitin oman Photoshop-koulun. Aluksi monimutkaiselta tuntuva ohjelma alkoi hahmottua pikkuhiljaa parin päivän ahkeran säädön ja mokailun jälkeen. Olen muutenkin itseoppija ja todennäköisesti liian kärsimätön mihinkään kuvaus-/Photoshopkurssille. Tosi koukuttavaa puuhaa muuten.

IMG_3797

Alkuviikon yksi arkiaamu alkoi vähän paremmin, nimittäin aikaisella tunnin aamiaisella Mutterissa ennen töitä. Tällä tavalla päivä alkaa muuten aina tosi hyvin. Ja syksy tosiaan on tullut, päällä oli paksu huivi ja Dakotat.

IMG_3815

Banaanileivän jälkeen inspiraatio keittiössä on ollut täysin hakusessa. Leipä meni onneksi viimeistä palaa myöten ja taidanpa sokerittomien ”herkkujen” kaipuussa tehdä vielä uudelleenkin.

IMG_3821

Ja koska mitään inspiraatiota/jaksamista kokkaamiseen ei ollut, niin perjantaina oli tarjolla nepalilaista, lauantaiaamuna brunssi ja illalla sipsejä leffan kanssa. Joskus näin. Ja sanomattakin kai selvää, että en ollut valmis kolmenkympin brunssilla kieltäytymään jälkiruokatarjonnasta, joten sokeriton kuukausi koki ensimmäisen kolhun. Mutta kunhan Pastisin ovesta ulos astuin, niin taas oltiin kiinni suunnitelmassa. Vasten tahtoa kyllä, koska tänään on virallinen kanelipullapäivä.

Margin call oli muuten aika hyvä. Ehkä loppui hieman yllättäen ja vähän liian aikaisin, mutta suosittelun arvoinen.

IMG_3840

IMG_3849

IMG_3856

Brunssin ja sipsien välissä ehdimme lauantaina myös ulkoilemaan. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja ihmisiä oli tosi paljon liikenteessä. Ensin reilu tunnin lenkki Larussa, jonka jälkeen vielä Töölöön Regattaan kahville päivää paistattelemaan.

IMG_3860

Sunnuntaina viimein tapahtui jotain omassa keittiössäkin ja viikko päättyi ulkoiluun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s