Jatkoa edelliseen esittelyyn, nyt siis P-Ö.

blogi13

P Parisuhde  Aika kantava voima elämässä, jos löytää juuri sen oikean itselle. Ilman miestäni olisin tuskin aloittanut tätä blogiakaan. Saan paljon tukea ja kannustusta osakseni monella osa-alueella. Tosin keneenkään ei pidä nojautua liikaa ja onkin erityisen tärkeää osata huolehtia itsestään yksinkin.

Q Queen  Olipa aika vaikea kirjain. Olen hämmentävän kiinnostunut Euroopan kuningashuoneista ja kuninkaallisista. Joten saakoon kuningattaret (ja prinsessat) oman paikkansa täällä. Erityisesti voisin sanoa ”fanittavani” Tanskan prinsessa Marya, Ruotsin Maddea ja täytyy myöntää, että Nykyään Ruotsin Sofiankin menot ja asut kiinnostavat.

R  Ruoka  Pidän kokkaamisesta ja hurahdan helposti kokeilemaan kaikkea uutta. Erityisesti nautin erilaisten ”terveysreseptien” testailusta. Huomenna ajattelin tehdä banaanileipää uudella reseptillä. Edellinen oli aika epäonninen yritys, stevia ei vain ole minua varten. Nyt on tosin pakko keksiä sokerille korvikkeita, koska päätin pitää sokerittoman lokakuun. Joten sokerittomia reseptejä luvassa ensi kuussa. Tilasin myös viimein kotiin kannettuna Glorian ruuan ja viinin, vaikka oli irtonumeron ostamisessakin oma viehätyksensä. Kokkaan paljon mielummin kuin leivon. Olen aika suurpiirteinen ja sen vuoksi leivonnat eivät aina tuota tulosta. Toinen R olisi ruotsinkieli. Olen aina tykännyt puhua ruotsia, opiskellut yliopistossa mm pohjoismaisia kieliä ja tänäkin päivänä kieli on iso osa työtäni.

blogi32

blogi53

blogi52

blogi29

S Syksy  Lempi vuodenaikani monestakin eri syystä. Kesän jälkeen on kiva pukea päälle taas kaulaliinoja, nilkkureita, neuleita ja takkeja. On myös kiva päästä koristelemaan parveke ja terassi kurpitsoilla, sytyttää talvivaloja ja kynttilöitä. Aika moni on sitä mieltä, että marraskuu on vuoden ankein kuukausi. Olen täysin eri mieltä. Kököin kuukausi on ylivoimaisesti tammikuu, joka on aina liian pitkä ja kylmä. Toinen S on siskoni. Hän on myös yksi parhaista ystävistäni.

blogi1

blogi6

T Tukholma  Suosikkikaupunkini Euroopassa, jonne palaan vuosittain mielellään useitakin kertoja. Olemme viime vuosina viettäneet uuden vuoden hulinat Tukholmassa. Tänä vuonna siihen tosin tulee poikkeus. Kaupunki on hyvä yhdistelmä kauneutta, rentoutta, tyylikkäitä ihmisiä, kivoja ravintoloita, hyvää ruokaa ja oikeita kauppoja. Opiskelin siellä myös aikoinaan yhden lukukauden.

blogi33

blogi55

blogi26

blogi27

U Unelmat ja Uggit  Unelmoin ja haaveilen paljon. Se pitää mielen virkeänä. Ja tämä blogihan on oiva paikka kirjoittaa niitä unelmia ylös. Josko sitä sitten liikkuisikin niitä kohden pienin askelin. Ja Uggithan ovat ihan unelmakengät. Ihan sama ovatko muodissa vai eivät, minun jalkaani ne ovat jääneet. Uusimmat tulokkaat ovat Dakotat, jotka olivat viime viikolla ensimmäistä kertaa jalassa. Täysi kymppi ensimmäiselle käyttökerralle.

V Vene  Kesällä voisin veneillä vaikka joka päivä. Huonompi kelikään ei haittaa, osaan varustautua. Meillä ei vain vielä ole omaa venettä. Ehkä joskus on. Siihen asti käymme ahkerasti venemessuilla haaveilemassa.

blogi25

W Whole Foods  Dean andd Delucan lisäksi makein ruokakauppa. Voin viettää siellä helposti yli tunnin vain ihaillen hyllyjen tarjontaa. Viime kesän Miamin reissulla kiirehdimme ensitöiksemme Whole Foodsiin drinkkien sijasta. Kreikkalaisia jugurtteja on noin 30 eri laatua, samoiten mantelimaidosta tehtyjä jäätelöitä. Mistähän Euroopasta löytyy Whole foods vai löytyykö mistään? Muutenkin ulkomailla on aina kiva hengailla ruokakaupoissa ja katsastaa tarjontaa.

blogi18

X  Missä X  Nuoruuteeni lempparikarkit. Tykkään niistä kyllä edelleenkin. Olipa vaikea kirjain.

Y Yorkshirenterrieri  Omapäinen, itsekäs ja määrätietoinen, mutta siltikin se ainoa ja oikea koirarotu. Yksi yorkki seikkailee varmasti tämänkin blogin kuvissa tiuhaan tahtiin.

blogi51

Z  Zzz  Olen ollut aina hyvä nukkumaan eikä uniani ole helppo häiritä. Osaan arvostaa tätä asiaa todella paljon. Mieli on virkeämpi ja terveempi hyvien yöunien jälkeen. Hieman kauhulla odottelenkin jo alkuvuotta, jolloin yöunet alkavat kohdata ensimmäistä kertaa varmaa häiriötä.

Å Åland, Ahvenanmaa Haluaisin matkustaa Ahvenanmaalle, koska en ole siellä koskaan käynyt. Nauttisin piknikistä rantakallioilla, pyöräilisin ja söisin ahvenanmaalaista pannukakkua.

blogi28

Ä Äiti  Sana, joka saa taas ihan uuden merkityksen kunhan esikoisemme syntyy. Jännittävää.

blogi56

Ö Östermalm  Kivin ja kaunein alue Tukholmassa. Sieltä löytyy kaikki. Siellä mielellään myös asun reissujemme ajan.

2 kommenttia artikkeliin ”Aakkosia II

  1. Ihana, uusi blogi. Onnittelut!
    Yhdyn niin moneen aakkoseen! Whole Foods Marketteja on Lontoossa useampiakin.

    Tykkää

    1. Moikka! Kiitos paljon! Tämä on pitkän ajan pohdinnan jälkeinen tulos ja olen aika innoissani asiasta 🙂 Totta muuten, Lontoossa olen kuullut niitä olevan.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s