Koska jostain on aloitettava niin paras tapa on ehkä yleisesti pohtia, kuka tätä kirjoittaa tai mistä kirjoittaa. Ehkä jopa miksi kirjoittaa, mutta se on niin vaikea kysymys, että mietin sitä joskus toiste. Gloriasta tuttu Elämäni Aakkoset on oma suosikkini ja kattaa aika pitkälti varmasti ne aiheet, mistä täällä tulen kirjoittamaan. Tosin koska kyse on julkisesta blogista niin sallin itselleni suurimman osan aikaa pysyä aika pinnallisissa aiheissa ja mieltymyksissä. Mutta sehän tämän koko blogin ideakin on. Tämä on oma visuaalinen pakopaikkani, jossa saan vapaasti suunnitella, ideoida, kuvata ja matkustaa. Ja kerrankin on paikka, jonne saan kuvia esille (muuallekin kuin seinille).

Pidemmittä puheitta, A-O.

A  Aamut ja aamiainen  Mihinkään en lähde ilman aamiaista ja mikään ei oikeasti voita niitä pitkiä aamuja viikonloppuisin, jolloin kenelläkään ei ole mihinkään kiire. Voisin istua pöydässä tunteja Hesarin, kahvin, koneen ja pannukakkujen kanssa. Aamiaisen tekemiseen jaksan myös panostaa ajallisesti tarvittaessa.

Blogi B  Brunssit  Toimii niin kaupungissa, kotona kuin kylässäkin, ihan missä vain. Ystävieni kanssa minulla on tapana kuukausittain tavata pitkän sunnuntaibrunssin merkeissä ja aina se on yhtä kivaa.

blogi24

C  Converset  Ne parhaat ja pitkäaikaisimmat tennarit. Mieluiten valkoisena ja korkeavartisena kiitos, ehkä joku päivä jopa nahkaisena.

blogi16

D  Dean and Deluca  Ihanampaa ruokakauppaa on vaikea löytää.

E  Elämä, se yksi tässä näin. Pitää muistaa nauttia kaikista pienistä hetkistä ja tunnelmasta. Yksi syy lisää innokkaaseen kuvaamiseen on se, että ne hetket jäävät myös mieleen.

blogi5

blogi19

F  Vaikea kirjain. Fiilis ehkä. Yleensä se on tosi hyvä. Olen aika positiivinen ja elämänmyönteinen ihminen.

G  Gossip girl  Olen tainnut katsoa sarjan läpi kokonaan jo useita kertoja. Vaikka juonteenkäänteet ovat aika ennalta arvattavia toisinaan, tyylien, New Yorkin ja symppisten näyttelijöiden vuoksi jaksan palata sarjaan yhä edelleen. Erityisesti fanitan Lilya ja hänen uskomatonta tyylitajuaan. Kelly Rutherfordin oma tyylitaju on myös pettämätön.

H  Helmet, korvissa melkein aina. Välillä vaihdan tilalle Tiffanyn pienet hopeasydämet tai joskus mielen häiriössä jopa jotain roikkuvaakin, mutta helmet on ja pysyy.

blogi31

I  Innostuva  Innostun helposti eri asoista ja olen todella kärsimätön. Harjoittelen muuttamaan kaikkitännehetinyt -asennettani nykyään.

J  Jumpat  Nyt varsinkin kaipaan erityisesti, koska en saisi fyysisesti paljoakaan itseäni rasittaa koko loppuvuonna. Nautin temmoiltaan nopeista, sykettä nostattavista ja tanssillisista tunneista eniten. Pilates-tunneilla käyn myös tasapainottamassa tilannetta. Toinen J on ehdotomasti joulu. Ajattelin sinnitellä vielä kuukauden ennen kuin pinnaan yhtään joulukuvaa Pinterestissä. Vaatii aikamoista itsehillintää. Yksi suuri haaveistani on viettää joskus joulu Manhattanilla.

K  Kahvi ja Kaneli  Kahvista en luovu. Aamu ei ala ilman kahvia. Olen myös aika tarkka kahvistani, tummaa paahtoa ja vain laadukkaita makuja. Kaneli on ehdottomasti toinen K. Voisin laittaa sitä melkein mihin vain ihan ympäri vuoden. Viikonloppuna rapujuhlissa sitä oli kurpitsakeiton päällä ja toimi muuten siinäkin erinomaisesti. Kahvin ja kanelin yhdistelmä on myös hyvä.

blogi50

L  Lukeminen  Olen pitkästä aikaa uudelleen taas innostunut lukemaan. Nuorena luin paljon. Nyt kirjojen hamstraaminen on taas alkanut. Tällä hetkellä yöpöydällä on pinossa Kuinka kasvattaa bebe, Totuus Harry Quebertin tapauksesta, Jumalat juhlivat öisin ja Mitä jokaisen kotiäidin tulee tietää sijoittamisesta.

M  Matkustaminen Tämä oli aika helppo. Ennen kuin edellinen matka on ohi, suunnittelen usein jo seuraavaa. Nyt olosuhteiden pakosta tulee pieni tauko, mutta haaveilen jo hieman keväisestä Pariisista Facebookin lentodiilejä päivittäin silmällä pitäen. Ehkä pidän enemmän kaupunki- kuin rantalomista, mutta jokus tarve rantalomalle on vain suurempi. Toinen on kyllä ehttomasti mies, omani. Hän on muuten myös paras matkakumppanini.

blogi35

blogi7 blogi8 blogi17

N  New York   Helppo. Maailman makein kaupunki, jonne voin palata uudestaan varmasti monta monituista kertaa. Viime reissu oli toissa keväänä, seuraavaa pitää vielä hetki odotella. Mieluiten matkustaisin syksyllä, kaupungissa on silloin kiva tunnelma. Muutenkaan minulle ei ole mikään ongelma reissata samoihin kaupunkeihin uudelleen ja uudelleen. Jos paikka on kiva niin miksi ei?

blogi11 blogi9 blogi14

O  Vastaan tähän omena, vaikka olenkin sille allerginen. Se harmittaa uskomattoman paljon, koska haluaisin laittaa sitä kreikkalaisen jugurtin sekaan, smootheihin ja syödä ihan sellaisenaan. Onneksi kuitenkin voin syödä syksyistä jälkkäriklassikkoa, omenakaurapaistosta. Ensi keväänä ajattelin alkaa siedättämään itseäni omenille. Siskoni onnistui siinä ja syö niitä nyt hyvällä ruokahalulla. Ehkä vielä itsekin.

Jatkoa seuraa….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s